DancoOil

Danco Oil i Danmark er producent og leverandør af moderne højteknologiske olieprodukter, der af fagfolk er anerkendt for kvalitet. 
 
Kunsten at smøre med olie og smørefedt har udviklet sig til en videnskab, og det kan betale sig at vælge rigtigt. Det gælder om at reducere temperatur, friktion og dermed slitage, så energibesparelserne bliver så store som muligt og driftsomkostningerne mindre. 
 
Danco Oil fremstiller en række olieprodukter, men koncentrerer sig hovedsageligt om syv forskellige slags smøreolie, rustolie og smørefedt til industrimaskiner, entreprenørmaskiner, skovmaskiner og landbrugsmaskiner. Produkterne bruges også på autoværksteder og hos vognmænd.
 
Teknologien blev udviklet af oliefolk i Nordamerika, men der skulle danskere og et petrokemisk laboratorium til at videreudvikle og markedsføre olieprodukterne, så de i dag også eksporteres til Norge, Sverige, England og Tyskland.
 
Produkterne er baseret på ren mineralsk baseolie. De indeholder ikke faste partikler som f.eks. Teflon og blyforbindelser. Det er godt for miljøet, men deres egentlige styrke er, at de danner en ekstrem stærk smørefilm, så maskiner belastes mindre. De kan køre i længere tid uden pauser eller vedligeholdelse.
 
Vi er forhandler af Danco Oil`s  produkter og tager gerne ud til kunderne for ved et uforpligtende besøg at dokumentere produkternes kvaliteter. På en specialfremstillet maskine tester vi, hvordan kundens olieprodukter opfører sig ved forskellige belastninger, så kunden selv kan se, hvad der sker, når man udsætter Danco Oil`s olieprodukter for samme belastning.