Tec 2005

Dancooil, Tec 2005, super kædeolie
Super kædeolie
TEC 2005 er en effektiv løsning til smøring af kæder på mejetærskeren, gaffeltrucken, halmpresseren, kartoffeloptageren etc. Ved kædesmøring er det altafgørende, at smøremidlet trænger ordentligt ind i kæden og bliver siddende på selve smørestedet. Tec 2005 fra Danco Oil er et smøremiddel der er specielt udviklet til smøring af kædens drivpind og bøsning. Når kæder skal smøres vælger mange ofte at anvende almindelig fedt direkte fra fedtsprøjten eller almindelige smøreolier eller endda spildolie. Selvom dette umiddelbart kan synes som den letteste løsning, er det absolut ikke den billigste, mest effektive eller mest miljørigtige løsning. 
Det der sker når man anvender almindelig fedt fra fedtsprøjten er, at fedtet er for tykt til at trænge ind i kæden, hvorved kæden ikke bliver smurt der, hvor belastningen er størst.  
Fedtet vil i stedet ligge uden på kæden, hvorfra det kun kan samle støv og skidt eller bliver slynget af når kæden kommer op i omdrejninger. 
Hvis man alternativt anvender almindelig smøreolie får man godt nok smurt kæden, der hvor behovet er størst. Men da smøreolie generelt er udviklet til at smøre noget der bevæger sig i olien, vil smøreolien hurtigt blive presset ud af kædeleddet og ende i naturen eller på skærmkassen.
 
Tec 2005 Kædespray fra Danco Oil er specielt udviklet til at have en god vedhæftningsevne. Smørefilmen brydes ikke, selv ved store belastninger, og da den er vandafvisende og giver effektiv rustbeskyttelse, er den også i sit es under fugtige forhold. Ved at anvende propan- og butangas som drivmiddel, skåner man samtidig miljøet, ligesom det er let at placere kædeolien der hvor den skal smøre.
Speedway- og Go-cart kørere har stor glæde af Tec 2005` friktionsreducerende egenskaber, idet temperaturen holdes nede og forhindrer at kæden strækker sig.
 
 

Klik på links nedenfor for at se fuld produktbeskrivelse og sikkerhedsdatablad.